Мария Илиева разкри кой е избрал името на дъщеричката ѝ

Мъжът на Мария Илиева Александър Междуречки избрал името на общата им дъщеря, много преди тя да дойде на бял свят, призна певицата в първото се телевизионно интервю след раждането.

„Аз просто се влюбих в това име”, заяви Илиева пред bTV.

Бебето София се появи на бял свят през юни, а с днешна дата било спокойно и дори подарявало по пет часа сън на нощ на родителите си, пише Hotnews.bg В отглеждането се включва както таткото, така и двете баби, бе категорична майката.

View post on Instagram
 

Баткото Алек също е активен в грижите за София, но него самият го наглежда жена, на която Илиева специално благодари. Той дори понякога приготвя млякото за малката си сестричка. Майка му го насърчава и да и пее, но той засега отказва. Това обаче не обезсърчава Мария, която сподели, че синът и „пее много сърдечно и фалшиво“.Мария Илиева отново сподели, че най-сетне е срещнала мъжа на живота си и има всичко, което би искала: „Благодарна и щастлива съм за всичко, което ме доведе тук“, каза още тя.

View post on Instagram
 

На въпроса каква майка е, Мария каза, че се надява един ден порасналите и деца да отговорят на този въпрос и отговорът да и хареса. „Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно“, каза тя. За мъжа до себе си Мария предпочете да не говори много, но сподели, че бащата на София е всичко, което може да се очаква от един добър баща. Тя определи тяхната любов като „осмисляща, мъдра и изпълваща".