Мария Илиева: За първи път обичам!

08 ноември 2021 | 08:43
1761
2
Instagram
2

Мария Илиева проговори за семейния живот и ролята си на майка в последното интервю, което даде за медиите. Популярната певица гостува в студиото на „Тази събота и неделя“ по bTV, където сподели, че след като е родила второто си детенце е изпълнила своята „свята женска мисия“.

Мария е майка на момче на име Алекандър и на момиче на име София, Алек се роди през 2018 г., а през лятото на 2021 г. дойде и София.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Изпълнителката разкри любопитен факт за дъщеричката си - името на момиченцето било предложено от нейния баща, а Илиева се съгласила, тъй като видяла символизъм в предложението - дядото на детето е бил кмет на София.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)


Друго интересно съвпадение е фактът, че синът на Мария и нейният нов любим носят едно и също име - Александър. Когато малкият Алек се е родил, двамата все още не са се познавали и Мария е приела еднаквите имена като знак от съдбата, че това е мъжът за нея. Александър е любимото ѝ мъжко име. С усмивка изпълнителката сподели, че у дома рядко става объркване с имената на двамата най-важни мъже в живота ѝ. Към сина си тя се обръщала с „любов моя“, но ако някога трябва да се уточнява, просто използват „синиър“ и „джуниър“ (старши и младши).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)


Популярната изпълнителка допълни, че е по-сигурна отвсякога, че има до себе си точния мъж. „Може би защото за пръв път обичам“, сподели тя. Въпреки това засега двамата нямат планове да сключват брак, тъй като сватбата никога не е била сред приоритетите на Илиева.

Още по темата

Коментари

2 Ха ха ха
  08 ноември 2021 | 12:45 отговор
 

Обича помака Междуречки сино на комунето .Отврат Маро тъпа си на по помак да раждаш.

 
1 Аз
  08 ноември 2021 | 08:57 отговор
 

Е как за първи път обича? - сина си без любов ли го е създала?

 

Добави Коментар

Най-четени