Автор
Woman.bg

Меган се разминава с мечтата си, ще ражда в болница, не у дома

Желанието на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл, беше да роди по естествен път, в спокойната обстановка, в замъка Уиндзор.

Дни преди раждането обаче лекарите са категорични, че това няма как да се случи, тъй като има риск, защото Маркъл е преносила бебето. 37-годишната херцогиня се наложило да приеме разочароващата новина, че няма да ражда у дома.

Най-вероятно, ако Меган не роди до 48 часа, ще се наложи да отиде в болница. По предварителна информация Frimley Park в Съри е мястото, където ще бъде приета херцогинята ,което се намира на 15 мили от Frogmore Cottage.

Почитателите на Меган и Хари вече са в трепетно очакване на новината за появата на новия кралски наследник. От Бъкингамския дворец ще обявят, когато херцогинята започне да ражда, а втората официална новина ще бъде за пола и теглото на бебето..

Междувременно принц Хари съкрати планирана визита в Холандия идната седмица. От Бъкингамския дворец поясниха, че визитата се съкращава "поради логистично планиране на журналистите, които ще придружават принца, за да отразяват визитата, както и заради ангажименти на кралското семейство".

Хари трябваше да посети Амстердам в сряда и после да отиде в Хага, а вместо това той ще е само в Хага в четвъртък, за да участва в събития, свързани с предстоящото домакинство на града на Игрите на непобедимите през 2020 г.