Останаха само няколко седмици до появата на най-очакваното кралско бебе, а развълнуваните бъдещи родители Меган и Хари вече мислят за детегледачка, която ще бъде до тях още в първите дни след раждането. Изглежда, че и по отношение на този въпрос херцозите на Съсекс са решили да нарушат традициите, наложени в кралското семейство. Според източници Меган копнее човекът, който ще ѝ помага в отглеждането на детето, да е родом от САЩ.

Друг любопитен факт е, че вероятно на престижната длъжност ще бъде назначен мъж. Известно е, че бившата холивудска актриса се гордее с американските си корени и не пропуска шанс да го подчертае. Засега се знае, че заплащането ще е в размер на около 70 хил. паунда годишно.



„Меган предпочита човекът, който ще ѝ помага с отглеждането на бебето, да бъде от САЩ вместо от Великобритания. Също така тя иска той да бъде по-скоро част от семейството, отколкото част от обслужващия персонал. За нея тези неща са наистина важни“, споделя източник пред медиите.

В момента Хари и любимата му използват агенция, която да съдейства за намирането на перфектния кадър. Наемането на американска детегледачка ще бъде още един начин Меган да се почувства у дома, макар и на хиляди километри от родната ѝ Калифорния.

Четете още: Константина Живова стана майка за втори път