Мила и Аштън няма да купят коледни подаръци на децата си

11 октомври 2017 | 09:53
12320
4
Снимки: Getty Images
4

Мила Кунис и съпругът й Аштън Къчър са решили да въведат нова политика в семейството си - без подаръци за Коледа!

Тази година дъщеричката им Уайът, която е на 3 годинки, и синът им Димитри, който е почти на 2, няма да бъдат зарадвани от белобрадия старец. Звездните им родители се надяват забраната за подаръци да продължи да бъде в сила и занапред. 

"Решихме да въведем новото правило тази година, защото когато децата са на около годинка, това наистина няма значение. Миналата година, когато празнувахме Коледа, Уайът беше на две и всичко беше просто прекалено. Ние не й взехме нищо, а бабите и дядовците. Резултатът е, че детето вече не оценява нито един подарък. Тя вече дори не знае какво очаква, просто очаква подаръци. Затова помолихме родителите си, ако държат да им вземат нещо, то да бъде един подарък. В противен случай ще ги дарим за благотворителна кауза", разказа разпалено Мила пред американската преса.

Тя сподели, че по този начин двамата с Аштън искат да отгледат деца с широк мироглед. "Не искаме да отгледаме зад*ци, има достатъчно зад*ци на този свят и няма нужда и ние да допринесем затова", допълни цветущо актрисата. 

Тази година тя взима участие в празничния филм "A Bad Moms Christmas", в който играе заедно със Сюзън Сарандън и Кристен Бел. 

Още по темата

Коментари

4 Staysha
  28 юни 2018 | 11:33 отговор
 

BS low - raoainiltty high! Really good answer!

 
3 Рианка
  15 октомври 2017 | 17:03 отговор
 

Горките деца.Какво е за децата Коледа без подаръци?!

 
2 Schutzstaffel
  14 октомври 2017 | 19:22 отговор
 

Евреите не празнуват Рождество!Те си имат собствена нова година,те не са като нас,те са подчовеци!Господ мрази враговете си,скоро пак ще бъдат пръснати по света!

 
1
  11 октомври 2017 | 11:59 отговор
 

Ще отгледате з*дници, които ще чакат да умрете, за да ви наследят и да харчат на воля.

 

Добави Коментар

Най-четени