Автор
Woman.bg

Мила Йовович: Големите гърди са единственият плюс на бременността

Чаровната актриса Мила Йовович неотдавна съобщи щастливата новина, че очаква трето дете. За разлика от много други звездни дами обаче, тя не споделя детайли от бременността си всекидневно в социалните мрежи. Вчера 43-годишната красавица направи изключение с дълъг пост в Инстаграм, в който разкри как се чувства и как се развива бебето.

Актрисата се похвали, че гърдите ѝ са пораснали много, което я кара да се чувства секси, макар и до раждането на бебето да остават само 9 седмици. Тя сподели, че се наслаждава на момента, тъй като природата не я е дарила с голям бюст. Да бъдем по-точни – него почти го няма.

View post on Instagram
 


„Всичко е наред с бебето, тя се движи точно по разписание“, сподели още Мила. Актрисата признава, че не е качила много килограми досега, а също така и че е прекъснала тренировъчния си режим, за да не излага здравето на бебето на риск. През предишните си бременности тя не спираше да тренира, но очевидно напредналата възраст я подтиква да бъде по-предпазлива в момента.

View post on Instagram
 

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.