Автор
Woman.bg

Мила Йовович стана майка, показа бебето (снимка)

След като преди броени дни Мила Йовович съобщи на последователите си в социалната мрежа, че скоро ще постъпва в болница, за да посрещне на бял свят третата си рожба, днес пристигна и новината, че 44-годишната актриса е родила.

Това научихме от дъщерята на Йовович – Ева, която сподели очарователен семеен кадър с новородената си сестричка на профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Заедно с режисьора Пол Андерсън звездата от "Завръщане в синята лагуна“, "Петият елемент", "Жана д’Арк", "Заразно зло" и др. вече се радва на две дъщери - 12-годишната Ева и 4-годишната Дашиел.

Малката красавица носи благозвучното име Озиан.

Припомняме, че Йовович дълго време криеше бременността си. А когато ѝ се наложи да говори за бременността си в интервюта през последните седмици, тя призна, че не иска да се привързва към нероденото си бебе. Причина за това е болезнен спомен от миналото. През 2019 г. актрисата разкри в Инстаграм пост един от най-трудните си моменти – преди две години тя била бременна в 4-ия месец, когато започнала да ражда преждевременно. Наложило се да направи аборт, по време на който е трябвало да бъде будна.

„Това беше едно от най-ужасяващите неща, които са ми се случвали. Все още сънувам кошмари. Бях сама и се чувствах безпомощна“, сподели тогава тя.

Четете още: Ох, Мила Йовович се оплака, че всичко я боли от бременността

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!