Много бременната Кейти Пери: Трудно ми е да спя до Орландо, станала съм като Шрек

Вече сме в разгара на лято 2020, а Кейти Пери е много, много бременна и въпреки това не пропуска шанс да се порадва на слънчевите лъчи по бански на плажа.

Тази сутрин в западните медии бяха публикувани снимки на певицата, която събира тен в компанията на любимия си Орландо Блум. Не бихме могли да подминем факта, че коремчето на Кейти е чувствително наедряло и изглежда сякаш бебето ще се роди всеки момент. Истината е, че само няколко седмици делят 35-годишната поп звезда от мига, в който ще гушне първородното си дете. По всичко личи, че бременността ѝ минава добре, а тя е безкрайно щастлива и развълнувана. Кейти истински се гордее с коремчето си и не спира да го демонстрира, като не отделя ръцете си от него.

Певицата и бъдещият ѝ съпруг бяха засечени на плаж в Санта Барбара, Калифорния, заедно с техни близки приятели, сред които и Карли Клос. Пери показа страхотен лилав цял бански, а за завършек на визията носи и сламена шапка с периферия. Истински плажен шик!

Припомняме ви, че Кейти и Орландо планираха да сключат брак, преди да се роди бебето им, но уви, пандемията промени тези техни планове. Певицата също така отложи и излизането на новия ѝ албум заради кризата, предизвикана от разпространението на коронавируса.

Междувременно Кейти Пери съвсем открито споделя факти от живота си през последните месеци и за това как се променя тялото ѝ. И въпреки че е горда от факта, че ще става майка и приема спокойно натрупаните килограми, тя е откровена, че ѝ е трудно да спи до Орландо Блум, който има божествено тяло. "Той има шест плочки, а аз съм като Шрек!", споделя с усмивка на лице певицата.

Четете още: Еха! Вижте кои звездни бебета се родиха само за 24 часа в София

Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!