Автор
Люблена Папазова

Най-после! Тото показа сина си (снимки)

Година и половина след като победителят във „ВИП Брадър“ Тото стана баща на момченце, Доминик най-сетне бе показан на публиката от звездния си татко.

Woman.bg припомня, че Йонислав и половинката му Кристин станаха родители за първи път в края на септември 2019 година, като дълго време пазеха новината за наследника си в тайна. Хлапето не е показвано и публично, след като се роди, с едно единствено изключение, когато майка му се снима с него. Сега Тото най-сетне вдигна завесата около сина си и го показа на фризьор. Явно музикантът и половинката му не са като звездните родители, които не подстригват синовете си с години.

View post on Instagram
 

Привърженици на естествените неподрязани коси са Златка Райкова, която дори отнесе критики от майки за твърде буйната коса на наследника си Благой, и снахата на Маги Халваджиян Алекс Енева, която харесва сина ѝ да прилича на момиче. Радина Кърджилова, която наскоро стана майка за втори път, също с години не подстригваше Христо, но той най-сетне бе офъкан, защото тръгна на детска градина.

Тото и Кристин обаче се грижат малкия Доминик да е добре подстриган и всички трябва да признаем, че той изглежда много елегантен.

Четете още: Ето как Влади Караджов от „Бригада Нов дом“ се ожени (Видео)