Майчинството е момент от живота на всяка жена, който я променя из основи, прави я по-силна и по-отговорна, а понякога дори дава смисъл на живота й.

Известните жени от световния шоубизнес умеят да балансират между невероятно успешната си кариера и ролята им на майки.

Представяме ти няколко звездни дами и техните красиви и стилни деца в една зашеметяваща компилация!

Ел Макферсън и Аурелиус

Тази звездна комбинация между моделката и нейния син е толкова перфектна, че дава пример за това как майка и дете могат да имат толкова голяма прилика, както в стила, така и в чертите и класата.

Ел Макферсън и тайната на "Тялото"

Гуинет Полтроу, Епъл и Моузес

Гуинет притежава изчистен стил, като цветовете, в които обича се облича съответстват на тена на кожата й. Тя придава своя безупречен стил и на двете си деца, чийто външен вид е винаги спретнат и подреден.

Клаудия Шифър и Косима

Супермоделите развиват свой собствен стил и отношение към детайлите и Клаудия Шифър не остава по-назад. Наистина тя и сладката й руса дъщеричка Козима винаги притежават добре съчетани една с друга стилове, които се отличават и отиват на русите им коси.

Джесика Алба, Олив и Хейвън

Джесика Алба е сред най-земните и одухотворени холивудски знаменитости, коиото притежават уникален стил, съчетание между спортно-елегантен и бохемски. Сладките й дъщерички не остават по-назад и радват с невинно излъчване и момичешка красота.

Съвети от стилистите на Джесика Алба