Нанси Карабойчева показа бебето и разкри как се казва (Снимки)

Мис България 2013 Нанси Карабойчева, която в петък сподели, че е посрещнала втората си рожба на бял свят, показа за първи път снимки на бебето в социалните мрежи. Заедно с това щастливата майка и съпругът ѝ Добромир Димитров, който играе за волейболния отбор "Локомотив" Пловдив, разкриха и името на сина си.

„Йоан. Нашата нова вселена - видимо съвсем малка, а всъщност огромна и необятна. Обичаме те, дете! Нека само си здрав, а ние ще се постараем да сме винаги до теб и да растеш щастлив“, гласи емоционалният ѝ пост в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Баткото на Йоан - Матей, се роди през лятото на миналата година. Тогава носителката на престижната титла сподели, че никога не е била по-щастлива. Сега щастието ѝ е двойно по-голямо.

„Когато родих Мати ви споделих, че по-щастлива не съм била. Е, вече съм, защото са ни двама“, написа тя в петък и публикува снимка, на която е със съпруга си и с Матей.

View post on Instagram
 

Волейболистът е ученическата любов на Нанси, прераснала с времето в силна и крепка връзка. Когато любимият на Карабойчева играе и с клубния си тим и с националния отбор, тя често може да бъде забелязана на трибуните.

View post on Instagram
 

Четете още: Вики направи кръщене на дъщеричката си, фенове питат защо е с биберон