Автор
Ева Лъчезарова

Нежността на естествения памук идва при вас тази пролет на възможно най-достъпна цена от PEPCO

Тази зима ми се стори толкова дълга и безкрайна, че от две седмици насам си мечтая за пролет. Не спирам да гледам дрехи и аксесоари за малкия си син, пролетни подаръци за бебчетата на мои приятелки, тениски за мен и идеи за декорация. Така попаднах на новите предложения от каталога на PEPCO, в който открих всичко това на едно място.

От PEPCO ни предлагат да поканим заедно пролетта у дома по най-естествения и достъпен начин - с продукти от органичен памук на цени, които буквално “се грижат” за семейния бюджет. Дрехите от каталога имат сертификат GOTS, който гарантира високо качество, безопасност за кожата и грижа за околната среда.



Винаги, когато търся подаръци за най-малките, подбирам много внимателно идеите си, защото тяхната кожа е изключително чувствителна
. Преди да се спра на два комплекта за момиченце и за момченце, разбрах че органичният памук, от който са направени, се избира на ръка и е отгледан по екологичен начин, което гарантира безопасността му. Когато пазарувам, по възможност се спирам на органичен памук, защото той предлага мекота и комфорт, а кожата диша по-добре и по този начин рискът от раздразнения намалява.



За сина ми пък подбрах тениска, суичър и анцуг с “Мики Мауш”, извинявам се с “Мики Маус”, нали знаете как понякога родителите започват да говорят като децата си, вместо обратното? Той е голям фен на мишката с черни уши и съм забелязала, че когато ми е трудно да го облека сутрин и бързаме, Мики Маус винаги ми се притичва на помощ.

Предложенията за по-големите дечица също са изработени от органичен памук, а цените им са направо смайващи - от 4 лв. за тениска до 17 лв. за суичър. Обърнах специално внимание и на бельото, защото то е в контакт с най-нежните части на тялото, подбрах слипове и чорапки от 100% органичен памук, които са мекички като пухкав бял облак.



Ще ви издам и една малка тайна, тъй като съм 160 см, доста често ми се случва да пазарувам от детските щандове за себе си, а този път дори не разбрах, че съм посегнала към момичешки дрехи - толкова ми хареса пролетната пижама с къси панталонки, която си взех. Освен това реших да се включа в предпочитанията на сина си, като избрах и за себе си тениска с Мики Маус, стори ми се чудесен вариант за безкрайните часове, които прекарваме на площадките навън.



Обикновено се стремя със смяната на сезоните да правя малки промени и у дома, които едновременно да внесат настроение вкъщи и да не изискват твърде големи средства
. Този път се спрях на рамка с ваза, в която сложих наша снимка от пролетна фотосесия и свежи лалета, всичко това само за 6 лв.

Ще ми бъде любопитно да разбера какво си избрахте вие?

*Предложенията от органичен памук в PEPCO ще бъдат налични от 25.02.2021 до 3.03.2021 или до изчерпване на количествата.

(в материала има продуктово позициониране)