Автор
Ева Лъчезарова

Нова колекция с намаление от -30% на дрехи и обувки в магазини PEPCO

Миналата година в майчинските среди се зашумя около PEPCO. Тогава не бях чувала за магазина, но в общия ми чат с няколко майки заваляха снимки на чудесни дрешки, на цени, които не бях и сънувала. Разтърсих се в интернет и се оказа, че PEPCO всъщност е европейска дискаунт верига, която е на пазара повече от 15 години.

Реших и аз да посетя някой от магазините и да видя какво бих могла да избера за моя двугодишен мъник. Дрешките се оказаха с чудесно качество и на много добри цени. Момчето ми е на вълна “мяу” и “бау” и оттам успях да му избера доста дрешки с котенца и кученца. Най-забавното е, че смята Мики Маус за куче и много държи поне веднъж седмично да бъде облечен с нещо с неговия лик, а в PEPCO често имат именно такива колекции.


Вече втори сезон огромна част от гардероба му е именно оттам, а с баща му сметнахме, че сме спестили огромна сума от детски дрешки, която вложихме в ремонт на стаята на мъника.

Винаги, когато посещавам PEPCO, “забърсвам” по нещо и за нас двамата. Без проблем намирам “консумативи” като чорапи, спомням си, че последния път взех за двама ни по шест чифта. Към кошницата си с покупки обикновено добавям и по нещо за вкъщи - взимала съм си чашки, които използвам ежедневно, няколко органайзера под формата на кошници и дозаторчета за сапун.

Добрата новина, която от Woman.bg имаме за вас днес, е, че дългоочакваната НОВА колекция на PEPCO е вече тук, и е с -30% намаление. По всичко личи, че летният гардероб на момчето ми отново ще бъде от PEPCO.

Разгледайте новите предложения на PEPCO тук и споделете с нас какво сте си харесали.

Към момента PEPCO разполагат с 46 магазина в България, съвсем скоро предстои откриването на два нови, а адресите им можете да видите на сайта на компанията.

(в материала има продуктово позициониране)