Автор
Woman.bg

Новородено целуна майка си. Не е ли това смисълът на живота!

Майки, помните ли първия път, в който видяхте рожбата си и я прегърнахте? Силно, но същевременно внимателно, защото това е най-крехкото създание на света. То е самото съвършенство, което имате честта да държите в ръцете си. От този момент разбрахте, че това е вашият ангел спасител, вашето продължение и че никога не сте изпитвали подобна любов досега, нали?

Че коя майка би забравила този момент, както и всички тези седмици, в които е носила малкото човече в утробата си. Всяко ритниче, всяко помръдване... Животът вече не е същият, много по-красив и стойностен е.



Да, раждането съвсем не е сред лесните изпитания в земния път на жената, но е истинско чудо. Само си спомнете онези малки ръчички, онези очички, които сякаш казват: „Здравей, мамо“. Най-великият момент, който природата ни е отредила да изживеем. И ако все още не сте изпитали тази тръпка, следващото видео определено ще ви развълнува и дори може да ви накара да пожелаете тя да дойде и при вас.

Това е младата майка Бренда Коельо де Соуса, която роди първата си рожба в началото на пролетта. Тя е дала живот с помощта на цезарово сечение, а видеото документира първите секунди, които прекарва с дъщеричката си.

Очевидно бебето моментално познало майка си, защото ясно се вижда как категорично я е прегърнала. Момиченцето е впило устни в лицето на Бренда и твърдо отказва да бъде отделена от нея. При опитите на лекарите да я вземат, тя открито протестира със силен бебешки вик.

Младата майка, въпреки че е очевидно изморена от цялото преживяване, е също толкова развълнувана. Не е ли това смисълът на живота?



Четете още: Родих дете на 45! Не ме съдете