Автор
Ева Григорова

Няма да повярвате къде ще бъде кръщенето на Лилибет!

Принц Хари и Меган Маркъл са пълни с изненади. След като обвиниха кралското семейство в расизъм и незачитане на менталните им проблеми, днес британските медии разпространиха информацията, че двамата държат кръщенето на новородената им дъщеричка да се състои в … замъка Уиндзор.

Освен това бившите кралски особи настоявали на събитието да присъства и самата кралица Елизабет II.

Източници на медиите твърдят, че принц Хари е заявил необичайното си желание по време на скорошното си пътуване до Лондон за откриването на статуята на неговата майка принцеса Даяна.



“Хари е казал на няколко човека, че иска кръщенето на Лили да се състои в замъка Уиндзор, точно както това на нейния брат. Двамата са готови да изчакат обстоятелствата да им позволят да пътуват” - разкрива още източникът.

Това би било първото пътуване на Меган до Великобритания след като двойката се отказа да бъде част от кралското семейство през изминалата година.



Цели шест седмици след раждането на Лили тя все още не е спомената като 8-мата наследница на трона на официалния уебсайт на кралското семейство. Запознати твърдят, че това би могло да се случи едва след кръщенето на малкото момиченце. Така Лили ще измести втория син на кралица Елизабет - принц Андрю, който ще стане девети.