Няма да повярвате с какво се захвана Биляна Гавазова

28 юли 2022 | 16:54
8432
3
Инстаграм
3

Биляна Гавазова напълно изненада своите последователи в социалните мрежи. Бившата тв водеща сподели снимка, на която се вижда, че е запретнала ръкави, сложила е ръкавици и се е заела с почистването на една... класна стая. 

Естествено, всички първоначално решават, че тя е сменила професията и се е отдала на учителството, което няма да е никак странно. През последните две години статистиките сочат, че много жени рязко сменят посоката на професионалния си път и се захващат с нови ангажименти, които са по-малко стресови от предишните им.

"Моето работно място днес... Влизам с двете си ръце и цялото си сърце в класната стая на "1-ви А".", написа под снимката Гавазова. 

Но уточнението след това показва, че работното място е само временно - докато нейният син Алек тръгне на училище.

"От 15-ти септември, мястото на моето момче - Алек... Влизаме отбор юнаци, родителите, разбира се. Училището има нужда от нас, защото пари за ремонт няма! Взехме си четките, боите, чувалите, усмивките и нахлухме в един различен свят. Малко е тъжен...", пише журналистката."Виждате ли картата в ръцете ми? На една красива България е, малко накъсана, лежаща в ъгъла... Прибрахме я... Има още доста работа. Не в стаята, не в училището... а в главите ни. В системата! Не, не влизам в политиката. Само искам да вляза в една чиста и подредена класна стая на първокласник. Респект към българските учители днес...", коментира още отговорната мама.
 


Коментари

3 Stamatis
  29 юли 2022 | 09:16 отговор
 

Страшно лигаво, сладникаво и нескромно!Итя милата да се покаже с нещо, че вече никой не си спомня за нея! Не че е била интересна или различна. Още една клявка!

 
2 фен(бивш)
  28 юли 2022 | 20:04 отговор
 

БУМ,БУМ.

 
1 ггггггг
  28 юли 2022 | 18:20 отговор
 

министерството на образованието има огромен бюджет а тия ще правят ремонт, пълно малоумие е тая държава утре си самоасфалтирайте пътя и си извозете боклука от контейнера до сметището

 

Добави Коментар

Най-четени