Автор
Веселина Петрова

Петя Дикова е бременна с второ. Таткото е луд от щастие!

Тв водещата Петя Дикова е бременно с второто си дете. Щастливата новина съобщи таткото - Илиян Любомиров, в ефира на предаването "На кафе".

"Искам да започна с една добра новина и да ви призная нещо. Ще си имаме второ дете", заяви с усмивка писателят в ефира на Нова. Илиян не издаде в кой месец е половинката му, можем само да предполагаме, че е минала третия.

"Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо, сплотено семейство. Благодаря ти, Petya, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане.
Щастлив съм", написа Илиян.

Двамата с Пипи вече имат едно дете - което се роди през 2019 г. Бебокът бе кръстен на дядо си по майчина линия - журналиста Сашо Диков. В края на април малкият Сашко навърши една годинка.

"Аз съм баща и нищо не ме определя по-пълно от това. Благодаря ти, Пипи,че преди 1 година ме дари с най-голямата радост и гордост. Саше, честит да си, моето момче. За твоя рожден ден си пожелавам Господ да ни дари с още невероятни деца като теб, за да не бъдеш сам", написа Любомиров в социалните мрежи тогава.

"От малка си мечтая за него. Да е жив и здрав", пък написа гордата майка Петя Дикова.