Малко преди Коледа Петя Дикова дари Илиян Любомиров с втори син. Мъникът носи името на баща си и вече направи своя дебют във виртуалното пространство.

Веднага след раждането му поетът написа в Инстаграм:

"Днес се роди нашият син Илиян Илиянов Любомиров. Той също като брат си Александър се ражда истински юнак.

И Илиян-младши, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов, д-р Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ "Софиямед", които направиха раждането в тази извънредна ситуация леко и спокойно.

Петя, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят!"

View post on Instagram
 

Вчера пък гордият баща пусна трогателен кадър, на който се вижда как батко Александър е гушнал малкото си братче:

View post on Instagram
 

"Заради връзката, която имам с моя баща, винаги съм си мечтал да имам син. Да го науча да е мъж, да бъде точен, да уважава жените, да се бие, да кара мотор, да чете стойностна литература, да пише честно, да е изправен, да бъде щедър и с лекота да преминава през живота.

Никога обаче не съм се и осмелявал да мечтая, че мога да имам двама синове, а сега те двамата са около мен, растат и стават хора. Всяко безсъние си струва, когато ги гледам и знам, че винаги ще бъдат един до друг.

И да знаете само гордостта каква е, когато говоря за "синовете ми" или пък си помисля за "момчетата". И знам, че нямам право да ги разочаровам. От всички училища това да бъда баща ме е научило на най-важното" - написа поетът в своя профил.