Петя Дикова е на върха на щастието. На прага на коледните празници водещата на предаването COOLt по bTV посрещна втория си син. Малкият принц е проплакал тази сутрин с мерки от 4,140 кг и 54 см и ще носи името на своя баща – поета Илиян Любомиров.

Младите родители изказват благодарности на целия екип на УМБАЛ “Софиямед” и специално на д-р Анатолий Дуковски, който изроди и първия син на Петя и Илиян – Александър. Благодарности отправят и към д-р Валери Нецов.

View post on Instagram
 

Радостната вест съобщи гордият татко с чаровна семейна снимка и следните думи към нея: "Днес се роди нашият син Илиян Илиянов Любомиров. Той също като брат си Александър се ражда истински юнак 4140 г и 54 см. И Илиян-младши, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов, д-р Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ "Софиямед", които направиха раждането в тази извънредна ситуация леко и спокойно. Petya, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят", сподели емоцията си той.

Преди броени дни пък двамата влюбени показаха щастливи семейни фотоси в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

На единият от тях двамата са заедно с първородния им син Александър, който през пролетта стана на годинка, а на другия - присъстват и родителите на младата майка - Аня Пенчева и Сашо Диков.

В нашето семейство дори и на празник имаме квота - най-много един усмихващ се Сашо на снимка. Честит Никулден!

Публикувахте от Petya Dikova в Неделя, 6 декември 2020 г.


„Г-жа Дикова към момента се възстановява след раждането. Тя и бебето са здрави и се чувстват добре, като предстои до броени дни да бъдат изписани от лечебното заведение“, коментира д-р Дуковски.

На 26-ти декември в ефира на bTV ще бъде излъчен и филмът на тв водещата и горда майка на вече две деца „Направи го сега:Приказка за бъдещето“, посветен на демографската криза в България и нарастващият брой на двойки с репродуктивни проблеми. Той има за цел и да мотивира младите хора да се информират относно последиците от късното вземане на решение за създаване на дете.

Екипът на Woman.bg поздравява младото семейство и им желае много здраве, семейно щастие и свято посрещане на коледните и новогодишни празници.

Четете още: Любимият на Петя Дикова с трогателен пост за семейството си (Снимка)

През декември раздаваме страхотни награди. Как да се включите в надпреварата, вижте тук...