Автор
Woman.bg

Пипа Мидълтън записа 11-месечното си бебе на...фитнес

Пипа Мидълтън, така обсъжданата сестра на херцогинята на Кеймбридж Кейт Миълтън, води 11-месечното си бебе на...фитнес. Трудно ни е да го повярваме, но е факт, а 36-годишната светска лъвица е много горда с решението си.



Пипа, която се радва на страхотна фигура и медиите не спират да се възхищават на добре поддържаното ѝ тяло, е истинска фитнес маниачка. Именно затова тя се надява, че малкият Артър Майкъл Уилям ще израсне влюбен в спорта като нея. Така например, тя се върна в залата само няколко седмици, след като роди през миналия октомври. Лекарите обявиха решението ѝ за прибързано, но Пипа си е луда глава. "Той вече навърши 11 месеца, много е подвижен и явно разходката в парка в количка не му е достатъчна. Близо до дома ми има чудесна фитнес зала, която предоставя отлични възможности за физическото развитие на децата", споделя Пипа пред DailyMail.

Пипа със съпруга си Джеймс Матюс.


Мнозина се пошегуваха, че вероятно бебето вече вдига щанги, ни Пипа запази хладнокръвие за критиките по свой адрес. И поясни, че Артър се занимава върху мини батути, пълзи по специална стълбичка и играе с топка. Все полезни неща, които изразходват енергия и развиват мускули.
" В Артър се създават много физически навици и се чувства все по-уверен. Дори апетитът му се увеличи", не крие амбициозната майка, което записа бебето си на плуване, още докато беше на 4 месеца.


"Той просто обожава плуването! Благодарение на него спи спокойни и има страхотен апетит", констатира тогава Пипа.

Припомняме, че тя се омъжи за мениджъра на хедж фондове Джеймс Матюс през 2017 г.

Пипа с брат си Джеймс.