Автор
Woman.bg

Pluѕ-ѕіzе моделът Ашли Греъм очаква първото си дете

Моделът Ашли Греъм и съпругът ѝ Джъстин Еврин очакват първото си дете. Те се похвалиха с добрата новина на деветата годишнина от сватбата си. В Инстаграм двамата влюбени споделиха и видео, на което уж се приготвят за снимка, а после показват наедрялото коремче на Ашли с думите „Изненада!”.

View post on Instagram
 

„Преди девет години се омъжих за любовта на живота ми. Това беше най-хубавото ми пътуване с най-любимия ми човек на света. Днес се чувстваме толкова благословени и благодарни, че семейството ни се разраства. Животът е прекрасен“, написа в профила си в Инстаграм Ашли Греъм.


Припомняме ви, че Ашли е един от най-успешните рluѕ-ѕіzе модели в света. Звездата ѝ изгрява на кориците на Vоguе, след което следват смелите ѝ изяви в десетки модни събития.


За нея може да се каже, че е един от най-добре платените модели в света. Мнозина все още я възприемат като изключение от правилото, въпреки милионите последователи в Instagram.
Ашли има хиляди последователи в социалните мрежи. Снимките ѝ са харесвани от не един и двама. А килограмите не са повод за присмех. Ашли Греъм е моделът, в който светът се влюби. Вие какво мислите за бъдещата мама?