Благородна завист се надига в душите ни, когато срещаме организирани и всеотдайни в купуването на коледни подаръци жени.

Някои дори са готови с „пълнежа" под елхата още в началото на декември и след това прекарват дните, непосредствено преди празниците, в спокойно съзерцание на домашния уют и украса.

Демек, не се шлаят безразборно по магазините, с безпомощно изражение на лицето и готовност да ревнат от бързане и отвратително големи опашки.

Но, уви, ние сме именно от този тип симпатични шматки, които от малки влачат бремето на разсеяността и отлагането за последния момент.

И понеже сме абсолютно убедени, че и сред вас има подобни типажи, ви предлагаме няколко идеи за бързи подаръци в последния момент.

Те ще зарадват най-вече ваши приятелки, колежки, сестри, майки... Лесно достъпни са (т.е. продават се сравнително „на гъсто" из центъра), можете да намерите доста евтини техни варианти и най-важното е, че са ужасно необходими и мили подаръци.

Секси клин и елегантен колан

Подарък за красавицата, която цени дрехите и аксесоарите. Всъщност, има ли жени, които биха отказали подобна изненада?

Коледни курабийки в красива дървена кутия

Това е един мил, сладък и топъл подарък, който може да обезоръжи всяко лошо настроение и... глад.

Комплект за маникюр

Практичен подарък, от който всяка дама се нуждае.

Козметична чантичка с козметичен продукт вътре

Аналогичен случай с комплекта за маникюр. В козметичната чантичка можете да сложите лак за нокти, червило, сенки, руж и др.

Комплект шал, шапка и ръкавички

Традиционен зимен подарък, но толкова нужен и красив, че не може човек да не му се зарадва.

Сладка пижамка с меки пантофи

Подарък за много близък човек. Истинско пожелание за хубави сънища.

Книга с красив разделител за страници

Книгата изберете според предпочитанията на дамата, за която е предназначена. Някои ще се захласнат по готварски, други по класически, романтични, природонаучни, исторически, за мода, за плетене...

Комплект красиви писалки

Много изискан подарък за елегантни дами, които ценят качеството и стила.

Шарен термос или термос чаша

Подарък за някои от нас, които са влюбени в домашно направени топли напитки и държат да си ги носят със себе си и на луната.