Поли Генова призна в интервю пред bTV, че очаква първото си дете, което ще се появи на бял свят през пролетта на новата 2019 година.

Певицата издаде и пола му - ще бъде момче.

Изпълнителката сподели, че приятелят ѝ е чужденец. "Аз имам огромното щастие той да се съгласи да дойде да живее тук в България. Холандец е. Премести се и сега подредихме новия ни дом. Трудно му е, защото не говори български, но има желание да го научи. Дори иска да ходи на курсове".

"Той не се занимава с музика, но бизнесът му е свързан с шоубизнеса. Запознахме се през 2016-а на наградите на БГ радио, като се видяхме за няколко часа. Следващата година отново се видяхме на същото събитие и повече не се разделихме", довери Поли.

На последния си рожден ден пък била в Холандия - родината на нейния приятел. Двамата с него обаче все още не мислят за сватба. "Не сме от типа хора, които нещо ще ни подтикне, малко разчупваме стереотипите", каза тя.

Засега все още не са измислили име за детето, тъй като приятелят ѝ има интересна фамилия и "трябва да звучи добре с фамилното му име". Освен раждането, на Поли ѝ предстои и издаване на първия ѝ самостоятел албум.