Автор
Woman.bg

Поли Покет е сбъднатата мечта на всяко малко момиче

Любимата на милиони деца по света кукличка Поли отново е тук, за да зарадва всички малки госпожици с новите си аксесоари и придобивки. Красивата миньонка от серията на Mattel – Polly Pocket, e висока едва 8.8 cm, но този път е при нас заедно със своите предани и симпатични приятелки Криси и Леа. Те са готови винаги да се притекат на помощ на своята незаменима дружка.

И така, коя е Поли Покет? Едно изумително момиченце, което благодарение на магическия медальон на баба си може да намали размерите си до джобен размер (оттам и името ѝ – Поли Покет), да се впусне в невероятни приключения и още по-невероятни и вълнуващи открития!

Тя е забавна, различна и смела. Притежава удивителен детективски нюх. Пълна с изненади и находчиви идеи. Всезнаеща, любопитна, палава и непоколебима. Готова винаги да се притече на помощ на приятелите си.

Макар и мъничка като палец, Поли притежава голямо и сияещо от добронамереност сърце. Тя е кукла, но специална, необикновена, събрала в себе си бленуваните от всяко дете волност, фантазия, игривост, вярност и кураж. Тя е символ на детския дух, на порива за свобода, на жаждата за приключения. Едно съвременно очарователно намигване към историята на Палечка и нейните приключения.

Новата колекция на Mattel – Polly Pocket предлага богата и пъстра галерия от забавления – играчки, в които е събран целият свят на момичешкото въображение. За всички деца, от малки до големи, има по много и от всичко!

Заедно със своята дружка Поли всяка мъничка принцеса може да се пренесе в една невероятна вселена на желанията, да отиде на плаж, да се спусне по водната пързалка, да си нареди дрешките в шикозното гардеробче на кокетната къщичка, да се гмурне в подводния свят на чудати и приказни създания.

Знаете ли, че Поли Покет е от онези скъпи на сърцето ни играчки, които по един или друг начин оказват силно въздействие върху желанието ни и дори върху избора ни за бъдеща професия. Независимо дали ние самите сме сбъднали детската ни страст да станем лекари, астрономи или архитекти, съгласете се, че хубавата играчка, както и добрата стара книга, са източник на стимул и вдъхновение, от които се ражда най-хубавото – детската мечта!