Потвърдено е! Светлана Гущерова е бременна с второ дете

100 процента потвърдено! Светлана Гущерова е бременна с второ дете. Предположенията на феновете ѝ се оказаха истина, след като близки на милионерската съпруга от родния ѝ град потвърдиха радостната вест. За разочарование на по-любопитните почитатели на плеймейтката обаче те запазиха в тайна пола и месеца на раждане. За сметка на това пък същите те издадоха, че преди време нейната майка е заминала за столицата, за да е до нея по време на бременността.

View post on Instagram
 

Догадки сред последователите ѝ в социалната мрежа, че Гущерова е в очакване на втора рожба, се появиха след кадри, рекламиращи марката ѝ дамски облекла "SG".

"SG" e една вдъхновяваща концепция за уют, комфорт и чувство на женственост у дома. "SG" e мястото, на което ще откриете красиви, стилни и в същото време удобни домашни дамски облекла, които ще фокусират вашата женственост и ще ви накарат да се чувствате красиви и желани у дома!", написа тогава тя, а тоалетите, с които рекламираше бранда си, бяха с широка кройка – достатъчен повод да наведе почитателите ѝ на мисълта, че в утробата си носи бебе.

View post on Instagram
 


На споделено преди дни изображение пък от семейната им почивка с половинката си, тя умело прикрива по-голямата част от тялото си с шапка с широка периферия. {*}

View post on Instagram
 


Преди този, друг повод, който провокира досетливите фенове на красавицата, че е бременна, пък беше снимка, на която тя чете книгата "Мисия майка" на Джулиана Гани, която нарече "празник за бъдещите мами" и "най-полезното и актуално четиво за бременни жени".

View post on Instagram
 


Припомняме, че Светлана премина за първи път в отбора на майките в края на февруари миналата година. До днес обаче тя ревностно пази личицето на дъщеричката си - Анелия-Добромира. Единствените кадри, на които присъстваше детето, бяха от традиционния ритуал за погача, който се прави на 40-ия ден от раждането на всяко бебе. Но и тогава майката орлица скри лика ѝ с емотикони.

Четете още: Еха! И Светлана Гущерова остана само по... шапка!