Автор
Woman.bg

Правилата, които спазват децата на Уилям и Кейт

Днес обръщаме поглед към децата на херцога и херцогинята на Кеймбридж - Уилям и Кейт, и правилата, които те трябва да спазват в ежедневието си.

Мнозина си мислят, че след като във вените на Джордж, Шарлот и Луис тече синя кръв, на тях им е позволено всичко. Е, това далеч не е така, особено с Мария Борало – една от най-елитните детегледачки на Острова.

Дамата се е обучавала в престижния колеж Норланд, от който излизат най-добрите педагози, и е наета от кралското семейства през 2014-а, когато Джордж е само на осем месеца.

Днес – 5 години по-късно, дамата продължава да се грижи за наследника на Уилям и Кейт, а също и за останалите им две дечица.

А какви са правилата, на които Мария особено държи. Първото е – без лигавщини. Децата са възпитавани, че трябва да се спазват определени порядки и Борало категорично изгражда у тях разбирането, че неподчинение и публични сцени са недопустими.

Просто няма как да ги видите да плачат или да се тръшкат, дърпайки ръката на майка си. Мария се е погрижила те от ранна детска възраст да разберат, че подобно поведение е недопустимо и че, когато са пред хора, трябва да се усмихват и ръкомахат.



Децата също така имат и вечерен час за лягане, който е точно 7 и бавачката им стриктно следи той да се спазва, като отклонения от него не се търпят, без значение от обстоятелствата.

Друго правило, свързано с отглеждането и възпитанието на наследниците на Кейт и Уилям, гласи – всички игри задължително са навън. Независимо от времето.

Борало е категорична – няма лошо време, има неподходящо облекло.

Много каране на колело, игра с кучетата им, а също и градинарство са сред забавленията на Джордж и Шарлот. Освен това Мария държи децата да учат и усвояват нови знания именно чрез игра.