Преди и след: Мона показа колко и как е отслабнала след прохождането на сина си

Мона Гочев сподели с последователите си в Instagram снимка "преди и след", на която се вижда как е успяла да оформи тялото си след прохождането на сина ѝ.

Тя не разкри колко точно килограма е свалила, но отдава стегнатото си тяло именно на динамичното ежедневие, което има заедно със сина си Никола.

View post on Instagram
 


"Как успях да постигна разликата между първата и втората снимка? Моята тайна се казва.... прохождането на Никола! Средата на март Никола направи първите си крачки, а след няколко дни превключи на режим “ тичане” Тогава започна купона! Непрестанно си в движение, нащрек и всеки ден е пълен с приключения, препядствия и много, много, много ходене. Това, в комбинация с ограниченото време за хранене - и ето го резултата! Ето че , понякога да си имаш дете с нестихваща енергия, което не спира 24/7 носи и своите плюсове за мама" - написа Мона в своя пост.

Актрисата и певица често споделя приключенията, през които преминава по време на отглеждането на малкия ѝ син. Наскоро семейството отложи лятната си почивка с няколко дни заради никнещи зъби на мъника:

View post on Instagram