Автор
Woman.bg

Първи снимки на Ева Лонгория и нейния малък чаровник

Малко повече от месец, след като приветства бебето си на бял свят, Ева Лонгория сподели най-докосващи моменти от дебюта си като майка.

Първото си дете - Сантяго Енрике Бастон, звездата от „Отчаяни съпруги“ роди през юни, а днес щастливите ликове на майка и син греят на корицата на новия брой на сп. “Hola”.
Това е първата официална фотосесия на Лонгория от раждането досега. Снимките са направени в дома на Лонгория в Лос Анджелис.

Явно светлините на прожекторите съвсем не плашат малкия чаровник. Както сами виждате, с ококорени очички. Сантяго радостно поздравява читателите на изданието с малката си ръчичка.

View post on Instagram
 

В интервю за списанието актрисата благодари и за помощта, която получава от трите по-големи деца на съпруга Хосе Бастон - Наталия, Мариана и Хосе. Освен че са влезли в ролята на по-големи братя и сестри, те активно са участвали в избора на име на бебето, разкрива още звездната майка.

View post on Instagram
 

Припомняме, че в началото на юли Ева сподели в социалната мрежа Instagram умилителен кадър със сина си. На него, както и на предишните такива, красавицата беше без капка грим, а личицето на сгушилото се в обятията й момченце - скрито зад кичур от нейната коса.

View post on Instagram
 

Ева Лонгория роди първото си дете на 43 г., чувствайки се напълно подготвена за великото събитие. Тя и мексиканският медиен магнат – Хосе "Пепе" Бастон, сключиха брак преди две години.

View post on Instagram
 

Четете още: Ева Лонгория показа бебето си