Първолаците на звездите: ето кои ВИП майки заведоха децата на училище (снимки)

15 септември 2021 | 16:36
3879
6
снимки: Instagram, Facebook
6

Първият учебен звънец удари и сега е време децата да се завърнат в класната стая, а за други - да прекрачат за пръв път прага на училището. И тази година първият учебен ден се оказа специален за много родни звезди. Вижте кои са те и къде учат наследниците на популярните българи:

За Ивайло Захариев тази година 15-и септември е двоен празник. Той вече е татко на двама ученика, след като по-малкият му син влезе в класната стая за първи път. Актьорът сподели, че мъникът вече е получил бисквитка от класната си:

"Личи ли, че тазгодишният ми първолак си напълни бузките с бисквитката от новата му госпожа? Вече с двама ученика си е друго".

Синът на доктор Енчев Филип бе изпратен от майка си Теди Велинова, а синът на Деси Цонева вече е достатъчно голям сам да се грижи за себе си в училищния двор.


Специално от Камбоджа, където снима „Сървайвър“ се прибра и Ваня Джаферович. Няколко дни, след като децата му го посрещнаха на летището, той пък изпрати дъщеря си на училище. Тя ще бъде в трети клас.

Неда Спасова, която помним от „Откраднат живот“, няма още свое дете, но преживя 15 септември с племенницата си, която освен че е първокласничка, има и рожден ден и става на 7 години. Ромина Андонова, която е панелистка при Гала, не можа да присъства на празника заради работата си. Синът на жената на Башар Рахал Райна Караянева също тръгна за първи път на училище в центъра на София и участва в сутрешния блок на национална телевизия, където показа, че възпитанието му доста куца. Хлапето бе троснато и намусено към репортерката, така че думата взе майка му.

Тази година Диляна Попова също се присъединява към звездните родители, които изпращат първолак на училище. Очарователният Борил, който е плод на любовта ѝ с Асен Блатечки днес тръгна на училище и вече знаем, че е в "Б" клас и е приет в Музикалното училище. 

Диляна Попова, Борил

Дъщерята на Гери Турийска също е първи клас тази година и звездната дама не пропусна да отбележи този важен момент с думите:

 

Любимата на Васил Мавриков пък изпрати третото си дете за пръв път на училище с думите:

Цвети Разложка също влезе в отбора на майките с ученици:

И водещата на "Търси се", Меги Димчева, изпрати ученик днес с прекрасно пожелание:

Четете още: Преслава на седмото небе от щастие, ето какво се случи (снимка)


 

Коментари

6 фен(бивш)
  17 септември 2021 | 20:06 отговор
 

Щом и селениите,станаа,вип-БЕЗ КОМЕНТАР.А се чудим,шо сме на тоя хал.

 
5
  16 септември 2021 | 16:37 отговор
 

Ау, тези даже били "вип"! Да им сера в устата.

 
4
  16 септември 2021 | 12:08 отговор
 

"ВИП МАЙКИ", А СТЕ СЛОЖИЛИ СНИМКИ НА ТАТКОВЦИ, ХА-ХА!!! А И КОЛКО ВСИЧКИТЕ СА "ВИП" ОТДЕЛЕН ВЪПРОС.............

 
3
  15 септември 2021 | 19:49 отговор
 

Личинките на хлебарките

 
2
  15 септември 2021 | 18:38 отговор
 

Г-жа "вип" Джаферович сби ли се с някого за разнообразие?!Вдигнала е категорията и сега е сумо.

 
1 какво
  15 септември 2021 | 18:14 отговор
 

какво е това вип майка????

 
 
15 септември 2021 | 18:37

Ем коври, плеймейтки, моделки ама вече амортизирани.

Добави Коментар

Най-четени