Любовта е свила гнездо в дома на Радина Кърджилова и Деян Донков. Актьорите се справят перфектно с ролята на родители. И даже мечтаят за още деца.
„Христо е най-важното нещо в нашия живот. Около него се върти светът ни. Правим всичко заедно: танцуваме, рисуваме и играем. Решихме да имаме дете и то се случи много бързо. Мечтаем Христо да си има и сестричка,“ сподели в тв интервю по bTV актьорът.




Все още Радина чувства как пърхат пеперуди в стомаха ѝ:
„Деян е истински мъж в пълния смисъл на думата и изключителен кавалер. Просто ти е удоволствие да ходиш с него по улиците. Освен че сме семейство, ние сме и много добри приятели. Непрестанно намираме теми за разговор и хич не ни е скучно,“ не крие Радина.

Донков също все още е влюбен като ученик в актрисата: „Радина е страшно добро същество. Това е доказателство, че много я обичам. Тази жертвоготовност, начинът, по който гледа на децата. Всичко идва от детството: и тя, и аз сме имали щастливо детство", разказва Донков.


Той обожава да глези любимата си с вкусна храна. „Деян е страхотен готвач. Приготвя ни спагети, безгръбначни, месо. Направо да си оближеш пръстите,“ издава Радина.
Въпреки че са вече повече от 10 години заедно, актьорите все още не бързат със сватбата. „Ще се случи един ден. Важното е, че искаме да се оженим и този миг да го споделим с най-близките,“ категорична е актрисата.