Роузи Хънтингтън-Уайтли показа за първи път 3-годишния си син

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм станаха родители за първи път преди три години, но доскоро феновете им не бяха виждали сина им.

Двете знаменитости ревностно пазеха самоличността на малкия Джак, който вече е пораснало момче.

Известната му майка реши да покаже малка част от лицето му, обличайки го в нейното собствено яке от колаборацията между The North Face и Gucci. Снимката набързо събра над 200 000 лайка.

View post on Instagram
 

Преди две седмици Уайтли качи още една нова снимка на Джак, на която лицето на момчето отново не се виждаше. На фотоса мъникът е с шапка от същата колаборация и хапва ябълка.

Съвсем наскоро Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм се преместиха окончателно да живеят в Лондон, където са закупили три имота на впечатляващата цена от 15 милиона паунда.

“Роузи и Джейсън обичаха Лос Анджелис, но домът е там, където е сърцето. Те винаги са знаели, че ще дойде време, в което да се върнат, особено щом започнаха да мислят за училището, което да посещава Джак” - разкрива приятел, близък до семейството.

“Времето определено не е по вкуса им, защото бяха свикнали със слънчева Калифорния, но и двамата са щастливи да бъдат по-близо до семействата си” - допълва неназованият източник.

View post on Instagram