Най-накрая дълго циркулиращите слухове се потвърдиха - актрисата Сандра Бълок е осиновила още едно дете - тригодишно момиченце, което е кръстила Лайла.

Новината потвърди самата актриса в интервю за списание "People", като изповедта ѝ бе допълнена и от снимки на нея и малката ѝ дъщеричка, направени от новия мъж на актрисата Браян Рендъл.

Новината за второто осиновяване на звездата излезе края на октомври, само седмици след като Бълок през октомври отрече амбициите за още един член на семейството.

"Ако имах второ дете, щяхте да го знаете. Щях да кажа официално: "Да, аз осинових второ дете". Но в момента това е само Луис", сподели актрисата в интервю за "Асошиейтед прес".

Според близки до Сандра източници актрисата е започнала да търси брат или сестра на Луис, когото осинови през 2010-а, още преди три години.

"Когато гледам Лайла, няма никакво съмнение, че тя трябва да е тук. Мога да ви кажа абсолютно честно, че правилните деца дойдоха при мен в правилния момент”, сподели актрисата пред "People".

"Лайла беше уплашена, когато дойде в новия си дом. Единственото, което искам да знае, че Луис и аз ще бъдем винаги до нея", каза още Бълок.