Сани Жекова качи бебето на сноуборд (Снимка)

15 февруари 2023 | 12:22
6909
0
Снимки: Instagram
0

Една от най-известните ни сноубордиски - Александра Жекова, се старае да предаде опита и уменията си на наследничката си. Българката, която завоюва три златни медала от Световни купи и близо 70 пъти влезе в топ 10 в световната ранглиста, е посветила свободното си време на най-скъпото си същество. 

От очарователния кадър, който спортистката публикува в Инстаграм, ясно си личи, че любовта към зимните спортове продължава да живее в сърцето на бившата състезателка и сега тя е решила да запали своята дъщеричка по голямата си страст. 


На фотото всеотдайната мама преподава на мъничето първия урок по сноуборд.

„Много сладък момент за мен и Хриси...“, е написала Жекова към снимката, на която виждаме 2-годишното момиченце с първия си сноуборд да получава напътствия от майка си.

„Ще има време за всичко, мило дете! Наслаждавай се на пътя и пързалянето! Бъди щастлива и споделяй любовта към планината!“, пише Александра към дъщеря си.Въодушевлението си от снимката споделиха много от последователите на Жекова. Известни почитатели на спортистката, сред които Ники Кънчев, Камен Алипиев, Цвети Пиронкова и др., също изразиха възхитата си от това колко прекрасни са двете дами.

През октомври на сладката Хриси предстои да навърши три годинки. 

 

Четете още: Катрин Тасева с първа снимка преди раждането


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени