Автор
Ива Петрова

Сани Жекова качи бебето на сноуборд (Снимка)

Една от най-известните ни сноубордиски - Александра Жекова, се старае да предаде опита и уменията си на наследничката си. Българката, която завоюва три златни медала от Световни купи и близо 70 пъти влезе в топ 10 в световната ранглиста, е посветила свободното си време на най-скъпото си същество.

От очарователния кадър, който спортистката публикува в Инстаграм, ясно си личи, че любовта към зимните спортове продължава да живее в сърцето на бившата състезателка и сега тя е решила да запали своята дъщеричка по голямата си страст.

View post on Instagram
 


На фотото всеотдайната мама преподава на мъничето първия урок по сноуборд.

„Много сладък момент за мен и Хриси...“, е написала Жекова към снимката, на която виждаме 2-годишното момиченце с първия си сноуборд да получава напътствия от майка си.

„Ще има време за всичко, мило дете! Наслаждавай се на пътя и пързалянето! Бъди щастлива и споделяй любовта към планината!“, пише Александра към дъщеря си.

Въодушевлението си от снимката споделиха много от последователите на Жекова. Известни почитатели на спортистката, сред които Ники Кънчев, Камен Алипиев, Цвети Пиронкова и др., също изразиха възхитата си от това колко прекрасни са двете дами.

През октомври на сладката Хриси предстои да навърши три годинки.

View post on Instagram
 

Четете още: Катрин Тасева с първа снимка преди раждането