Сантра проговори за бащата на бебето си

27 декември 2021 | 11:59
7020
7
снимки: Instagram
7

Певицата Сантра за първи път официално говори за бременността си. В момента тя е в седмия месец, но отказва да разкрие пола на бебето, което очакват с любимия си Кристиян. "Каквото и да е, ще се разбере", отговори в рима нахаканата изпълнителка в първото си интервю по темата по Нова телевизия. Часове по-късно тя показа и фотосесия в личния си профил в инстаграм с големия корем, който криеше по време на участието си.

"Ставам все по-спокойна и отговорна. А бях човек, който беше основно фокусиран в работата. Сприхава съм, труден характер съм. Има я хулиганката в мен. Но това което в момента се случва, по-скоро майчинския инстинкт надделява. Но природата го е измислила добре, подчинява те и ти казва, че сега има по-важно нещо от това, което си мислил, че е било до вчера", разказа за промяната в живота си Сантра пред Мон Дьо.

Изпълнителката на "Без теб" не разкри особено много за любимия си мъж. "Не е боксьор - повечето от нещата, които се пишат за него са неверни. Той не иска да е център на внимание. Появи се изненадващо в живота ми. Беше гръмко, с енергия, обаяние, дойде и ме завладя. Аз съм доста труден човек за завладяване. Хареса ми, че е един от малкото хора, които успя да ме усмири. Представи си, аз бях един необязден кон, който не се подчинява лесно", разказа още брюнетката и допълни още: "Той е темпераментен, сериозен мъж, отговорен и различен".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santra (@santraofficial)

В началото връзката й с Кристиян била доста бурна и с много караници, имало и раздяла, но както Сантра казва "между нас наистина има любов и това надделя".

"Първата загуба в живота ми е когато родителите ми се разделиха. Тогава бях на 12. Това е загуба на семейство. Баща ми започна друго семейство и това беше тежко преживяване за мен. Остави страх да усетя емоцията отново", призна още тя и допълни: "Не знам дали съм му простила, никога не съм се замисляла за това. Но пък съм имала късмета баща ми да се грижи за мен, но пък на едно дете е трудно да му обясниш такава ситуация. Приема го доста емоционално. След това станах много недоверчива, връзките ми станаха трудни, имах страх от обвързване", изповяда се още талантливата дама.


 

Коментари

7 Не искала да разкрива пола на бебето ......
  05 януари 2022 | 00:03 отговор
 

Абеее шматки пишман писарски .... то си личи от 20 километра , че е момиче !

 
6 Не искала да разкрива пола на бебето :D
  05 януари 2022 | 00:02 отговор
 

 
5
  03 януари 2022 | 21:42 отговор
 

 
4 Деса
  03 януари 2022 | 18:38 отговор
 

Добре че ще създаде дете.Това е важното.Харесва ли ни,талантлива ли е -не ми е позната като певица.

 
3 Зелен
  02 януари 2022 | 16:07 отговор
 

Трябва да си голям смелчага да да си легнеш с такъв крокодил.........

 
 
06 януари 2022 | 21:44

Zatova e anonimen

2
  28 декември 2021 | 17:39 отговор
 

Ся не може на всеки който си е платил да направи 5 песни в живота си да го наричаме "талантливия певец / талантливата певица" нека не се оливаме моля.

 
1 Фортадо
  28 декември 2021 | 15:58 отговор
 

Тая, пък стана ебати и баналната путка

 
 
Габриела Димитрова
14 януари 2022 | 12:35

Фуртадо ебати мръсната путка

Добави Коментар