Автор
Люблена Папазова

Шеф Силвена Роу разкри бременна участничка в „Мастършеф“

Една дълбоко пазена тайна излезе наяве в кулинарното предаване „Мастършеф“. Участничка в шоуто се оказа бременна, но наблюдателната шеф Силвена Роу успя да я разконспирира само с един поглед. Топ готвачката забеляза в сряда вечер, че претендентката за 100-те бона, енергичната Мая, рязко се е умърлушила. „Изморена съм, бременна съм в четвъртия месец“, призна сирийката, която от години живее у нас. Развълнувани от добрата новина, конкурентите й избухнаха в аплодисменти.

Шеф Петър Михалчев също не скри възторга си и предложи колегата му Андре Токев за кръстник на бебето. Въпреки неразположението от бременността, Мая показа хъс в кухнята. Сирийката приготви най-добрата морска паеля със скариди, два вида миди и шафран, и си осигури място в Топ 10 на „Мастършеф“.

Мая, която е една от най-красивите участнички в кулинарното предаване, е на 32 години. Дъщеря е на българка и сириец и е отраснала в Дамаск. Била е царица на бели денса. След като баща й починал, а първите бомби паднали над Сирия, семейството потърсило нов дом.

Мая пристигнала с майка си в България. В момента работи в колцентър. Омъжена е за свой колега - поляк, който обожава арабските й манджи и за тях това ще бъде второ дете.

Четете още: Шеф Силвена Роу: Все още съм на 34 години заради добрата храна