Автор
Woman.bg

Шок! 10-годишна иска от Дядо Коледа диаманти, iPhone 11 и 4000 в брой

„Дъщеря ми вероятно не е била на себе си, когато е съставила този коледен списък", ожали се в социалната мрежа разочарован баща на 10-годишно момиченце. Сред желанията за Коледа на малката госпожица са iPhone 11, слушалки AirPods, новият MacBook Air, диамантени обеци, парфюм Chanel и дори пари: четири хиляди долара.


А дали Дядо Коледа ще донесе подаръци на меркантилните деца? Къде сбъркахме? В нашето детство искахме от белобрадия старец не пари, а така бленуваните играчки: кукла, топка, количка или детска книжка. Магията на Коледа пленяваше детските души, които с нетърпение очакваха подаръците под елхата. И знаеха, че Дядо Коледа не идва при непослушните деца.


Днешните деца, презадоволени с всевъзможни вещи, копнеят за още по-скъпи неща. Важна е цената: колкото по-висока е тя, толкова е по-голяма радостта. Но не са виновни те, а възрастните. Родителите, които засипват наследниците си с маркови дрешки, последни модели телефони и какво ли още не. Запълват празнини с надеждата, че ще станат по-добри родители. Но дали е така?
Но има и други писма до Дядо Коледа. В които желанията са майчина милувка, дом, семейство и обич. На Коледа се случват чудеса. Дано на тези деца се сбъднат желанията.