Дъщерята на фолкдивата Глория, Симона Загорова, стана майка за първи път едва преди седмици, но вече е готова за второ бебе!

Младата и талантлива красавица споделя, че вече е успяла да свали голямата част от натрупаните през бременността килограми, но така и не разкрива каква е точната им цифра. Тя предпочита да запази тази информация за себе си, но за сметка на това не крие как отслабва. Стана ясно, че младата майка се е обърнала към услугите на диетолога д-р Емилова и споделя, че плодовият ѝ режим действа безотказно. Симона издава, че Глория също поддържа фигурата си с помощта на съветите ѝ.

View post on Instagram
 

Загорова е откровена, че както почти всяка бременна жена, така и тя е имала по-засилен апетит към определени храни през онези така специални 9 месеца. Дори в края им вече не е имала търпение дъщеря ѝ Галина да се появи на бял свят, тъй като килограмите вече много ѝ натежали.

И въпреки събитието, което несъмнено преобръща живота на всяка жена, а именно раждането на първо дете, Симона вече е възвърнала предишната си форма и това се вижда от снимките, които споделя в социалните мрежи. Нещо повече - певицата е готова да роди и второ дете, което е планирала да носи името на майката на любимия си Дани.

View post on Instagram
 

Четете още: Танцуващият милионер с малкото си бебче на ръце - това видео накара света да се влюби