Автор
Woman.bg

Синът на Деян Донков и Радина: дългокос и красив като момиче

Актрисата Радина Кърджилова е горда майка и не го крие. Тя сподели снимка в Instagram на тригодишния си син Христо, под която написа: "Не може да си толкова сладък!!!"

View post on Instagram
 


Безспорно всяка една майка смята, че нейното "гардже" е най-хубавото, но Христо, който е плод на любовта ѝ с актьора Деян Донков, наистина е много сладко хлапе. Той е одрал кожата на красивата си родителка, а косите му...те са толкова дълги, че мнозина го оприличиха на кукла, мислейки, че е момиче. Не липсваха и коментари под снимката, в които съветваха Радина да му върже червен конец, за да го пази от уроки.


Радина Кърджилова явно е щастлива с ролята си на майка, а малкото ѝ момченце видимо я кара да преосмисли приоритетите си. Тя непрекъснато публикува снимки, на които показва, че се радва на истинска семейна идилия. Актрисата е в топ форма, но не толкова плашещо слаба, както я помним, преди да забременее.

View post on Instagram
 


Припомняме, че Радина Кърджилова кръсти първородната си рожба на баща си - художника Христо Кърджилов. Гордият дядо също не крие, че не може да се нарадва на внучето си и се надява то да е наследило талантите на артистичното си семейство.

View post on Instagram