След 100 дни в неонатология бебето на Приянка Чопра и Ник Джонас е у дома

09 май 2022 | 15:14
8670
1
Снимки: Getty Images
1

Приянка Чопра и Ник Джонас посрещнаха у дома дъщеричката си, след като тя прекара 100 дни в неонатология. Двойката съобщи щастливата вест с умилителен кадър в Инстаграм.

Двамата родители признават, че пътуването на всяко семейство е различно и уникално и изисква вяра, а тяхното е било предизвикателство, което им е помогнало да разберат колко ценен и перфектен е всеки момент. Чопра и Джонас се обърнаха един към друг с изключително топли думи. Актрисата написа, че любимият й е единственият, с който би направила това и че му благодари, че я е направил майка.

"Скъпа, ти ме вдъхновяваш по всякакъв начин и поемаш тази нова роля с такава лекота. Благодарен съм, че съм на това пътуване с теб", написа от своя страна музикантът.

39-годишната Чопра и 29-годишният Джонас съобщиха, че са посрещнали на бял свят първото си дете през януари. Момиченцето е родено от сурогатна майка и се казва Малти Мари Чопра Джонас.

Двойката, която сключи брак през 2018 г. на пищна сватба в Индия, продължила пет дни, за първи път споделя, че детето е било дълго време под лекарско наблюдение. 

Още по темата

Коментари

1
  11 май 2022 | 11:14 отговор
 

Тоя трябва да е много тъп, за да се ожени за дърта циганка.

 

Добави Коментар