След най-голямата си загуба: Джон Леджънд и Криси Тейгън посрещнаха трета рожба на бял свят

16 януари 2023 | 12:40
2396
0
Снимки: Getty/Images, Instagram
0

Джон Леджънд и съпругата му Криси Тейгън станаха родители за трети път. Щастливата новина съобщи самият певец на концерт пред публиката, където той отиде малко след раждането.

През сълзи на радост музикантът сподели, че не е спал добре, но въпреки това се чувства изълнен с енергия. Дали бебето е момиченце, или момченце, засега все още не е ясно. Преди две години двамата загубиха дете в 20-та седмица от бременността на Криси. Двойката сподели трагичната история в социалните мрежи и дори публикуваха снимки на разплаканата Криси, направени в болницата. 

Тогава тя обясни, че е помолила съпруга и майка си да направят няколко снимки, за да запомни този момент завинаги, както и други значими събития в живота си. 

 

Криси и Джон се запознавата през 2006 г. на снимачната площадка на видеоклип към песента Legend Stereo. Малко след това певецът и манекенката започват да се срещат, а през 2013 г. влюбените си казват "Да".

Семейството мечтаеше за деца, но няколко години Криси не можеше да забременее. Двамата дори замисляха да осиновят бебе. През 2016 г. обаче се роди първото им дете Луна, а през 2018 г. - синът им Майлс. Всички деца на звездната двойка са родени чрез ин витро оплождане. 

 

Четете още: Джулия Бочева е станала майка на момиченце (снимка)


Още по темата

Коментари

Добави Коментар