След раждането Зейнеб се върна в перфектна форма на работа (снимки)

През изминалата седмица Зейнеб Маджурова се върна за първи път в студиото на “На кафе”. Репортерката стана майка на дъщеричката си Мириам през ноември и сподели, че вече няма търпение да бъде отново на работа, много по-рано отколкото е очаквала.

Двете с водещата Гала са много близки и Зейнеб веднага получи комплимент за чудесната си форма. Новата майка разкри, че не спазва никакви диети, “Това, че се върнах толкова бързо във форма, не се дължи на някакъв режим, а по-скоро на това, че има дни, в които първото ми хранене започва в 4 следобед. Рядко стигам до три хранения на ден. Това не е добър пример, разбира се, но е така” - призна самата Зейнеб.

View post on Instagram
 


Репортерката сподели още, че е имала огромно желание да роди естествено, но се е наложило лекарите да прибегнат към секцио. Зейнеб разкри, че в името на дъщеричката ѝ има голяма символика, но тя няма желание да я сподели с широката публика.

Маджунова не показва Мириам в социалните мрежи, но не е сигурна точно защо. “На първо място искам да кажа, че не съм суеверна, аз съм вярващ човек. Не е от суеверие, по-скоро най-обичаните и личните си неща винаги за мен са били една крепост, която си остава вкъщи зад моите врати. Връзката ми със Стоян е от много години, тя не е била тайна, но не и обект на афиширане. Просто това е моето лично пространство, което си пазя" - заключи Зейнеб.

View post on Instagram