Автор
Ева Григорова

Случаят с принц Джордж: Честно ли е да се подиграваш на малко момче?

Принц Джордж стана обект на множество обиди и подигравки след появата си на финала на европейското първенство по футбол. 7-годишният мъник изгледа мача заедно с майка си Кейт Мидълтън и татко си принц Уилям.

Подигравателните и обидни коментари бяха по повод костюма и вратовръзката, с които бъдещият наследник на британския престол бе облечен. Язвителните подмятания били толкова остри, че някои от кралските експерти дори изразиха предположение, че вероятно родителите на принц Джордж смятат драстично да намалят публичните му изяви.



“Хахаха, надявам се, че малкият простак ще избърше сълзите си във вратовръзката си”, “Някой трябва да изтормози това дете, за да порасне нормално” - бяха само част от коментарите, с които се наводни Twitter след мача.

Междувременно в британските медии излезе информация, че Кейт Мидълтън и принц Уилям не са били на едно мнение относно облеклото на сина си. Принцът е искал да облече Джордж във футболна фланелка на националния отбор, докато Кейт е настояла той да носи костюм и вратовръзка.



Ние пък се питаме честно ли е да се подиграваш на едно 7-годишно дете?