Почти сме сигурни, че Раят твърде много прилича на сватбата, която предстои да ви покажем.

Тя се е случила съвсем наскоро в красивото градче Портофино, Италия, или както една от нас възкликна – „… в Прекрасното градче в Красивата страна”.

Луксозна и в същото време запазила елегантна и простичка семплота, тази сватба може да накара всеки да се усмихне от нежност и умиление.

Двамата младоженци са британци по произход, но от известно време живеят в Сидни, Австралия.

След като техни общи приятели ги запознават, в продължение на цели 9 месеца поддържат съвсем неангажиращи взаимоотношения. Един прекрасен ден обаче, осъзнават, че с времето са изградили нещо по-специално по между си, което било въпрос на време да ги оплете в мрежите на истинската любов.

Младоженецът предлага брак на половинката си по време на ваканция на остров Бали. След няколко дни Тя категорично решава, че голямото събитие ще се случи само и единствено до брега на море, а именно в рибарското градче Портофино.



За декорация на сватбената вила се използвани бели хидрангеи, бели и бледо розови рози и гипсофила.



Менюто изобилства от всевъзможни видове сирена, чери доматки, крекери и леки сосове, а цялата храна била поднесена на огромна шведска маса.



Основното ястие трябвало да се опита задължително от всички, защото било по рецепта на булката – печено телешко с картофи, спанак и розмарин.

Още снимки от сватбата можете да видите в Галерията!

Десертите били три на брой – тирамису, крем брюле и лимонов сорбет. Сватбената торта също може да се причисли към тези три сладки изкушения – ванилова торта с лек лимонов крем, сгушен между блатовете.

Човек остава с усещането за морски бриз, шумолящи дървета и дъх на сол... Някъде далеч от света, в приказка за Рая...

Ако искате да си подарите едно незабравимо сватбено пътешествие, можете да си го осигурите чрез участие в в конкурса „Нашата романтична история!" , организиран от blizoo и TLC. Голямата награда в него е пътуване до Пунта Кана в Доминиканската република

Повече за него можете да научите тук