Днес най-лесно е да направиш подарък на близките и любимите си хора, но е доста трудно той да бъде уникален и запомнящ се.

В тази връзка идва ново предложение от TBI Credit, което отговаря и на двете горни изсквания – дизайнерска карта.

Става дума за продукт, разработен съвместно с MasterCard, който открива големи възможности да направите емоционален подарък за всякакви поводи, включително и на себе си.

В момента картата може да бъде заредена с до 750 лева като подарък и да се използва на почти навсякъде у нас.

Скоро от TBI Credit обаче ще предложат на своите клиенти и носител-подарък под формата на кредитна карта с лимит до 5000 лева, както и специална Travelcard, която ще може да се ползва при пътувания в чужбина.

По-специалното на тази карта обаче е това, че тя ще може да изглежда точно както вие желаете.

На www.artcard.bg можете да си изберете готов дизайн за вашата карта, който да отговаря на всичките ви изискванията. А можете да създадете нейната визия и сами – чрез снимка, персонално обръщение, име и т.н.

Възможностите не са никак малко, а идеята е наистина добра – купуването на подаръци вече ще става за минути, при това от мястото на което седите.

Защото картата можеда бъде поръчана директно по интернет и да бъде доставена на място, посочено от вас, е, и във всеки клон на TBI Credit могат да ви издадат такава, просто ще трябва да изчакате, докато бъде готова.