Тази двойка от 'Един за друг' разбра, че чака бебе и прекрати участието си

15 май 2023 | 11:54
10588
6
Снимки: Facebook
6

Радостна вест прекрати участието на една от най-очарователните двойки в романтичното състезание по Нова тв "Един за друг".

Виктория и Георги разкриха новината, че чакат бебе, след като нежната половинка потвърди съмнението си с положителен тест и преглед при специалист. 


Изненадващата вест бе посрещната с искрено щастие от останалите участници в шоуто. Заради деликатното състояние на Вики, двойката ще трябва да се оттегли от участието си в изпитанията. 

Причина за това е, че някои от игрите са опасни и лекарският екип препоръчва на бъдещата майка да прекрати състезанието. Това ще лиши двойката от възможността да се бори за най-голямата награда, но пък причината за това си струва повече от всичко на света. А най-красивото тепърва предстои за младите влюбени.

 

Въпреки че няма да участват вече в състезанието, бъдещите родители получиха разрешение да останат във Вилата на любовта. Там, заедно с останалите участници, те ще продължат да съпреживяват изпитанията им до финала, а той е само след няколко дни. 

 

Четете още: Нов ден, нова изгора за Джисъза - хвана се с дъщерята на известен българин! 

Още по темата

Коментари

6
  17 май 2023 | 16:52 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
5 *
  15 май 2023 | 18:41 отговор
 

Тцтц елементарните хора сте вие коментиращите!Един положителен коментар не прочетох…бащата е ясен кой е.То бебето си е станало още във вилата.Нека бъдат щастливи!И сега ще има коментари от сорта на…ама тя изобщо не се радва,че ще става майка…Не е било планирано,но със сигурност ще бъде много обичано!

 
4 ......
  15 май 2023 | 18:18 отговор
 

A детето от кой е?

 
3
  15 май 2023 | 14:45 отговор
 

Малките (двете двойки) са толкова елементарни , че няма накъде повече. Тази вероятно е прихванала от ФБ или от въздуха, но няма шанс да е от Гошко

 
2
  15 май 2023 | 14:43 отговор
 

Малките (двете двойки) са толкова елементарни , че няма накъде повече. Тази вероятно е прихванала от ФБ или от въздуха, но няма шанс да е от Гошко

 
1 ......
  15 май 2023 | 14:27 отговор
 

A детето от кой е?

 
 
кака
15 май 2023 | 19:12

от ланския вятър

Добави Коментар

Най-четени