Автор
Цвета Герчева

Те намират решения там, където ти не можеш - децата, които ни вдъхновяват

Всички сте чували за ефекта на пеперудата, нали? Теорията горе долу звучи така: ако някога, някъде в Азия, една малка пеперуда махне леко с крила, вятърът който тя ще създаде, може да бъде усетен като истински ураган в Европа. И даже и да не вярвате, че това е възможно, ние днес ви предизвикваме - помислете само за момент за голямата сила на малките действия... или просто се огледайте за примерите, на които подражавате. Усетете вятъра, дайте шанс на урагана, който би предизвикал в живота ви промяната само на един навик. Малък навик.

Да спрем да пием кафе в пластмасови чашки. Да се включим в кампания за засаждане на дръвчерта. Да изберем хартиена торбичка. Да бъдем толерантни с различните. Да купуваме дрехи от рециклирани материи. Да потърсим своя нов модел на подражание. Но не в учебниците по философия. Не, не, не, не!

От екипа на H&M стартират глобална инициатива, в която ние, екипът на woman.bg, буквално се влюбихме. Затова и заставаме зад идеята на бранда, която горе долу звучи така: Променете своя модел за подражание. Потърсете вдъхновение на място, на което до сега сякаш не сте намирали. Вгледайте се в силата на малките герои. В децата, които могат да променят света. Защо трябва да търсим примери само сред възрастните? Децата могат да бъдат нашият нов модел на подражание. И то какъв!

От H&M този месец ни предизвикват да повярваме в силата на детските мечти и да бъдем от онези личности, които все още носят в сърцата си страст към живота. И понеже знаем, че ако четете този материал - и вие сте от хората, вярващи че голямото вдъхновение може да бъде намерено в очите на малките герои, то задължително вижте това видео. Не, не скролвайте надолу! ВИЖТЕ ТОВА ЯКО ВИДЕО!

Те намират решения там, където нашите идеи сякаш буксуват. Те намират вдъхновение в чистотата на детските мечти - толкова силни и истински, че кой би могъл да застане срещу тях и да каже: Това не е възможно. Това няма да стане. Това е само една детска мечта!

Ако и вие като нас вярвате, че малчуганите могат да бъдат вашият нов пример на подражание, ако смятате, че сте способни да смените модела, навиците, поведението, мисленето си, то вижте Т У К как можете да превърнете и своето дете в герой от инициативата на H&M.

Ние вярваме, че вашето малко копие може да промени живота на хиляди хора по света. Защо ли? Защото няма нищо по-силно от чистата увереност в детския поглед. Затова и всички сме нетърпеливи да чуем историята на вашия малък герой. Всичко, което трябва да направите е да посетите сайта на H&M, да попълните малко данни (става бързо, ние вече пробвахме) и да "заразите" света с мисията на вашия малък герой. От екипа на бранда ще изберат най-интригуващите и вдъхновяващи истории на децата, които могат да се превърнат в пример за подражание и ще ги споделят с целия свят.

Така историята на едно българско дете може да вдъхнови хиляди да променят живота си. Каква е мисията на този невероятен тийнейджър, който толкова много обичате? Споделете я със света. А ние ще следим инициативата, за да ви разкажем за ефекта на пеперудата. Или за това как малките герои могат да променят света. Защото ако те могат, можеш и ти!

P.S. Съветът на woman.bg: Купувайте си дрехи от рециклирани материи и бъдете промяната в един свят, който се нужда от вдъхновение. Повярвайте в силата на детските мечти. Защото всички някога сме били деца. Обаче много от нас са го забравили. А новият модел за подражание - това може да бъдеш ти в годините, в които още вярваше в чудеса. Ти, като детето, което още живее в теб. И малките герои от инициативата на H&M са тук, за да ти го напомнят!

*Очаквайте следващия ни материал, в който ще ви разкажем по-подробно как точно вашето дете може да промени света!

(в материала има продуктово позициониране)