Теа и Наум Шопов-младши с емоционален пост по повод първия рожден ден на дъщеря си (Снимки)

Актьорът Наум Шопов-младши разтопи сърцата на почитателите си в социалната мрежа. Внукът на големия актьор Наум Шопов и син на Христо Шопов публикува трогателен пост на профила си във Фейсбук. Поводът е навършването на първата годинка на дъщеричката му Амая вчера.

"Днес нашата сладка принцеса навършва първата си година. Искам да ви споделя една от най-личните си снимки. Това е откраднат момент от първия път, в който храня дъщеря си, Амая. Наистина не мога да повярвам кога мина това време.

Днес, нашата сладка принцеса навършва първата си година. Искам да ви споделя една от най-личните си снимки... Дали заради странната година, която 2020 беше, или защото хубавото винаги минава бързо. От близо месец с @teaminkova сме потънали в спомени. Решихме да прегледаме малко от заснетите кадри през годината, за да си я припомним и призовахме отново ревльото в мен", написа той.

Публикувахте от Naum Shopov / Наум Шопов в Събота, 5 декември 2020 г.

Майката на Амая - Теа, също не сдържа емоциите си от този прекрасен ден и ги сподели пред последователите си в Инстаграм с думите. "Честит Рожден Ден, Амая! Какво да ти кажа... Много щура година. За съжаление, виждаше усмивките на хората през маски, но на теб не ти пречеше да ги раздаваш с всичките си 2,4,6,8 зъба! Няма да ти обяснявам колко съм благодарна, че "ти си ни избрала" за твое семейство, защото е много спорно кой кого избра - мечтаех си за будно и усмихнато момиченце - и ей го на... Вече на една годинка. Доста житейски опит натрупа. 100% от всички наши пътувания, 90% от всички наши излизания, 80% от ВСИЧКИ наши работни срещи. И ей така, изплъзна се тази година, в която ни превърна в семейство. От Теа и Наум, станахме родители. Обичам те, детенце... Вчера, днес, утре.. ЗАВИНАГИ!", написа тя.

View post on Instagram
 

Теа Минкова и Наум Шопов са сред най-успешните инфлуенсъри в България, а дъщеричката им, види се, вече е истинска звезда в сърцата на феновете им!

Четете още: Любимият на Петя Дикова с трогателен пост за семейството си (Снимка)

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук >>