Автор
Woman.bg

Трагедия сполетя семейството на Алек Болдуин

Неотдавна Алек и Хилария Болдуин изненадаха почитателите си с радостната вест, че очакват петото си дете. За жалост тази сутрин научихме тъжната новина, че звездната двойка е изгубила бебето в четвъртия месец от утробното му развитие.


Разстроената половинка на актьора разкрива, че е изпаднала в шок, когато при прегледа акушер-гинекологът установил, че бебето ѝ не диша.

Въпреки болката от трагичния развой на бременността си, Хилария споделя, че е благодарна за това, че заедно с Алек имат четири здрави и прекрасни деца, които са всичко за нея. Признава обаче, че страданието, което изпитва след тежката загуба, е дълбоко, и че винаги ще носи в сърцето си своята неродена пета рожба.

View post on Instagram
 


„Казах на Кармен (най-голямото си дете) и записах това видео, за да го пратя на Алек. Предполагам, че това е удачен начин да го споделя и с вас. Споделих на Кармен, че това бебе няма да може да дойде, но ѝ обещах, че ще се опитаме да ѝ родим малка сестричка по-нататък“, пише Хилария, като признава, че никога през живота си не се е чувствала толкова зле.

Четете още: Хилария Болдуин: Преживявам спонтанен аборт