Автор
Woman.bg

Тя е на 35 и има 10 деца, а това я прави щастлива!

Уви, днес трудно виждаме семейства с много деца. Хората нямат време, а и икономически голямото семейство се издържа трудно.

Но Кортни Роджърс не мисли така. Тя е на 35 години и има 10 деца. По този повод често получава доста въпроси, повечето от които не много приятни…

За Bright Side Кортни разказва, че голямото семейство всъщност е равно на голямо щастие. „Съпругът ми и аз имаме 10 деца и те всички са с малка разлика във възрастта. Имаме близнаци и т.нар. "ирландски близнаци" – родени с разлика, по-малка от година."

View post on Instagram
 

Не си представя живота без своите деца.

Всъщност двамата със съпруга си са израснали в големи семейства. В това на съпруга на Кортни също е имало 10 деца, а в нейното – 6. Двамата са били най-големите. Преди да се оженят са говорили по темата за децата, но никога не е ставало въпрос за такава бройка. „Мъжът ми каза, че иска 10, защото майка му е имала толкова. Аз се засмях и казах, че съм твърде стара за това. Но реално най-голямото ни дете се роди преди да навърша 26.”

Явно обаче Вселената чува техния разговор и сега те са едно щастливо семейство с 10 деца. За 10 години брак.

Признава, че често я питат не е ли странно постоянно да е бременна. Но признава, че нейното тяло приемало добре бременностите. И все още се чувства развълнувана, когато види положителен тест за бременност.

View post on Instagram
 

Разбира се, има си трудности, когато човек трябва да се справя с толкова много деца. „Понякога ме подлудяват, но въпреки това, не мога да си представя живота по друг начин”, споделя Кортни. Е, налага се да наемат повече от една стая в хотел, да търсят повече от едно бебешко столче в ресторанта, както и да карат ван с 15 места. И да се чисти доста повече у дома!

„О, получавам и много коментари от хората. Голяма част от ежедневните ни ситуации са като виц.

Хубавото на малката разлика във възрастта при децата е, че те са на едно ниво и имат същите интереси. Т.е. занимават се и си играят.

View post on Instagram
 

Но пък по време на празници е наистина вълшебно.
„Понякога ни питат дали планираме да имаме повече деца. Честно да ви кажа, не знам. Децата са истинска благословия!”