Главно действащо лице в днешния ни материал е една дама, която въпреки че е на 50 години и е горда баба на осем деца, стана майка и то на четиризнаци – две еднояйчни близначки, още едно момиченце и едно момченце.

Тя е най-възрастната родилка във Великобритания, но това не я притеснява. Единственото, за което дамата мисли в момента, е здравето на едно от новородените си деца. Момиченцето е в кувиоз в интензивно отделение, но състоянието му значително се подобрява и родителите и екипът, грижещ се за него, се надяват бебчето да си е у дома за Коледа.

Четете още: Той обикаля с белия си бус и доставя... семенна течност



"Толкова съм щастлива и благодарна. За съжаление бебетата още не са били заедно, защото всяко е в различно помещение, прикрепено към различна машина. Надявам се обаче всички да сме си у дома за предстоящите празници", споделя майката.



Дамата, която вече има три пораснали деца, и осем внуци на възраст между седем месеца и 11 години, разкрива, че от много време иска да има дете. За целта, когато навършва 50 г. миналия декември, тя не се отдава на грижи за внуците си или занимания, подхождащи на пенсионирана дама на нейната възраст, а решава да се подложи на инвитро процедура. Манипулацията се извършва извън Великобритания, като жената признава, че и в най-смелите си мечти не се е надявала, че ще стане майка на четири бебета.